Accessoires, Upgrades & Tuning

De standaard look en vermogen van een auto verveelt na een tijdje. Er zijn veel mogelijkheden om een auto meer vermogen en uitstraling te geven. Sommige upgrades kunnen zo gemonteerd worden. Terwijl andere afstemming met overige onderdelen vereisen. Wij bieden bij iedere wens een gepaste oplossing.

Upgrade van het motorvermogen

Een upgrade van het motorvermogen van uw auto behoort  tot één van de mogelijkheden bij het tunen maar ook voor een (sport-)uitlaatsysteem kunt u bij ons terecht. VD AKKER is officieel ABT-dealer.

Uw fabrieksgarantie blijft gewaarborgd na een upgrade van uw motorvermogen.

Ook via andere leveranciers kunnen wij u deze elektronische variant van motormanagement-tuning aanbieden.

Banden & Velgen

Voor al uw banden en velgen kunt u bij VD AKKER terecht. Of het nu gaat om zomer- of winterbanden, velgen van 17 tot 24 inch, binnen ons netwerk van exclusieve leveranciers helpen we u graag bij het zoeken naar en vinden van de door u gewenste set. U kunt er ook voor kiezen om uw huidige set velgen in een andere kleur te laten spuiten.

Kleren maken de man wordt gezegd, wat ons betreft maken de velgen de auto...

Car wrapping

Met een ‘carwrap’ wordt uw auto eigenlijk compleet ingepakt door middel van het aanbrengen van een vinyl folie. Deze folie kan bestaan uit één kleur, uit meerdere kleuren of zelfs gedeeltelijk uit een print. U verandert het uiterlijk van uw auto zonder dat er gespoten hoeft te worden met als bijkomend voordeel dat de folie de originele lak van uw auto beschermt tegen krassen, uitwerpselen van vogels en steenslag.

Mocht u na verloop van tijd besluiten om de folie weer te laten verwijderen dan is dat geen probleem en krijgt u uw auto in haar oorspronkelijke kleur terug.

Stinger inbouw

Om uw ergernissen tegen flitspalen en laserapparaten tegen te gaan biedt VD AKKER u diverse varianten van de Stinger aan.

  • Stinger DSI - assisteert u bij trajectcontroles, geeft uw snelheid digitaal weer en biedt u ondersteuning bij uw rittenregistratie.
  • Stinger Card - zonder rittenregistratie. Beide varianten zijn te combineren met een zogenaamd lasershield dat u beschermt tegen (mobiele) laserguns.
  • Stinger VIP - het meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke systeem. De alarmering van dit systeem is revolutionair in zijn eenvoud te noemen. Rustig, maar luid en duidelijk als het moet, zodat u zich volledig op het rijden kunt concentreren.

Wij kunnen al deze systemen op uw verzoek in uw auto inbouwen.


Protech Lakbehandeling

ProTech is een duurzame beschermlaag voor de lak van uw auto die wordt aangebracht in de poriën van de lak waardoor vuil zich nauwelijks kan hechten. Op deze beschermlaag wordt een garantie afgegeven van maar liefst 5 jaar bij nieuwe lakken en 2 jaar bij gebruikte lakken.

ProTech biedt u onderhouds-gemak, u hoeft uw auto gedurende de garantieperiode alleen maar te wassen om ervoor te zorgen dat ie er als nieuw uit blijft zien. Na de ProTech behandeling ontvangt u een duidelijke wasinstructie en een gratis onderhoudsset. Behalve op de lak van uw auto kan ProTech worden aangebracht op de velgen, de stoffen cabriokap en de bekleding. Uw velgen zijn na behandeling zeer eenvoudig schoon te houden en blijven er eveneens als nieuw uit zien.

Bent u geïnteresseerd  in een van onze upgrade mogelijkheden?

Informeer naar alle mogelijkheden, we zullen u daarbij tevens voorzien van een vrijblijvende prijsopgave.

Ad van der Aa
0499 - 331881
ad [at] akker [dot] nl