Over VD AKKER

Veel autoliefhebbers herinneren zich de naam ‘AudiCentrum VD Akker’ nog. Ruim 40 jaar geleden gestart door Jan van den Akker, vanuit een klein garagebedrijf in Veldhoven. ‘Van den Akker’, werd een naam die al snel tot de verbeelding sprak. Met name door de selectie jong gebruikte Audi’s. Mooie complete auto’s met zowel een aantrekkelijke kilometerstand als prijs.

Vanuit heel Nederland kwamen klanten naar het Brabantse Veldhoven om daar de Audi van hun droom te vinden. Vaak aangespoord door één van de vele ‘Telegraaf-zoekers’ in de zaterdageditie. De krant maakte plaats voor internet en als één van de eerste Nederlandse autobedrijven presenteerden Van den Akker het volledige aanbod op internet.

Zelf startte ik als twaalfjarige knul op zaterdag (en daarnaast ieder vrij uur) als autowasser(tje). Ik was vijftien jaar toen ik mijn eerste auto mocht verkopen, vier jaar later trad ik in vaste dienst bij Jan…, inderdaad familie: een neef van mijn vader.

Toen ik in 2006 het bedrijf van Jan volledig overnam, kon hij zich vanaf dat moment op andere zaken richten die hem als ondernemer fascineerden en waar hij grote commerciële kansen zag. Vanaf dat moment had hij dan ook geen financiële of actieve bemoeienis meer met het autobedrijf waar we op dat moment met een vijftal personeelsleden werkten.

De overname viel vrijwel gelijktijdig met de verhuizing naar de fraaie locatie aan de A2 ter hoogte van Best. Inmiddels zijn we meer dan 15 jaar verder. Jaren waarin we keuzes hebben gemaakt die succesvol blijken en gezorgd hebben voor groei. We vormen nu met ruim 30 medewerkers een hecht team waarin we als collega’s van elkaar op aan kunnen.

We zijn gegroeid tot een modern autobedrijf dat (inter)nationaal levert, service verleent en waarbij we ons met name richten op de exclusieve merken: Audi, Bentley en Porsche.

Voor deze auto’s zijn wij ook volledig ingericht als servicepunt. Wat betekent dat we beschikken over alle officiële apparatuur en gereedschappen, kennis en vaklui die nodig zijn om die service te verlenen.

Heel trots ben ik dan ook op wat we gezamenlijk bereikt hebben

Twan van den Akker


Het VD AKKER team

Twan van den Akker
Eigenaar
Bas Willems
Algemeen Directeur
Raoul de Bont
Verkoop
Sjors Peters
Verkoop
René Prinsen
Financieel Manager
Rob Dumernit
Assistent Controller
Ad van der Aa
Social Media / Websitebeheer
Karen Brouwers
Receptioniste
Kiki Lavaleije
Receptioniste
Frank de Haas
Aftersales Manager
Jaap Prins
Assistent Service Planner
Walther Duquesnoy
Partsmanager/Facturist
John Braken
Service Planner
Bart Verbruggen
Monteur
Stefan Olmanst
Monteur
Ethan de Bruin
Reconditioneerder
Frans van Dorp
Chauffeur
Arno Smals
Chauffeur
Leo Huijbers
Chauffeur
Theo Roche
Chauffeur
Giovanna Manconi
Chauffeur
Hans Driesen
Chauffeur
Jan Assink
Chauffeur
Cees Treuren
Chauffeur
Giedo Gijbels
Chauffeur
Albert van den Akker
Reconditioneerder
< >