Onze diensten

Ruim 40 jaar toonaangevend in het exclusieve segment. Ons aanbod bestaat uit nieuwe en jong gebruikte auto’s, met zeer lage kilometerstanden en met volledige fabrieksgarantie. Daarnaast bieden wij onze relaties maximale service zoals een gratis haal- en brengservice en vervangend vervoer, waar dan ook in Nederland.


VD AKKER Assistance

Het leven is heerlijk als u zich nergens zorgen over hoeft te maken, zeker niet als u met uw auto onderweg bent. Recentelijk hebben wij ons servicepakket uitgebreid met de “VD AKKER Assistance”. Deze exclusieve mobiliteitsservice verzekert u - 24 uur per dag en 7 dagen per week - van gepaste pechhulp onderweg.

VD AKKER ASSISTANCE

Leasing

Financieren is maatwerk | VD AKKER biedt u een financiering op maat. Alle gangbare vormen van financial-, full operational lease en financieringen zijn bespreekbaar, zonder dat u daarbij onnodige vragen hoeft te beantwoorden. Onze financiële diensten gelden voor alle aangeboden typen en modellen.

Verzekering

In samenwerking met Centraal Beheer Achmea biedt VD AKKER u de mogelijkheid uw auto onder bijzonder gunstige voorwaarden te verzekeren waarbij uw huidige no-claim korting wordt overgenomen.

De VD AKKER Polis is in veel opzichten uniek:

  • Zeer uitgebreide polis voor alle typen en modellen
  • Zeer aantrekkelijke premies
  • Eén contactpersoon voor autogerelateerde zaken
  • Gratis vervangend vervoer
  • Wij verzorgen de gehele schadeafwikkeling
  • Interessante voorwaarden bij schadeherstel via VD AKKER

› Bereken hier uw premie


Wij zorgen voor een vervangende auto en zijn zo vrij uw auto aan een wasbeurt te onderwerpen...


Service als vanzelfsprekend

Kiezen voor een auto van VD AKKER is kiezen voor betrouwbaarheid. Uiteraard verkeren al onze auto's in een perfecte staat. Toch kan het voorkomen dat uw auto voor reparatie of regulier onderhoud naar de garage moet. Bezoekjes waar u uw drukke agenda niet voor vrij kunt maken...

VD AKKER komt u daarbij graag tegemoet. Letterlijk. Want of u nu in Limburg woont of in Friesland, wij zorgen ervoor dat uw auto wordt opgehaald en teruggebracht en dat u in de tussentijd kunt beschikken over een vervangende auto. En als wij uw auto dan toch onder handen nemen, zijn we meteen zo vrij om hem aan een wasbeurt te onderwerpen.

Deze service is bij ons vanzelfsprekend. We stellen niet alleen aan de selectie van onze occasions de hoogste eisen maar ook aan onszelf. Onze monteurs bijvoorbeeld zijn absolute specialisten in hun vak en alle medewerkers streven naar maximale service.

Wenst u een afspraak voor een servicebeurt?

Heeft u problemen met uw auto of wenst u simpelweg een onderhoudsbeurt? Neem contact op met:

Frank de Haas
0499 - 331881
frank [at] akker [dot] nl