Terug naar overzicht

Graydon Award voor VD AKKER

Graydon Award voor VD AKKER

VD AKKER, dat onder andere de exclusieve automerken Audi, Bentley en Porsche verkoopt, heeft onlangs de Graydon Award in ontvangst mogen nemen. De award toont aan dat het bedrijf uit Best tot de top van financieel gezonde bedrijven in de automotivebranche behoort.

Met het toekennen van een Graydon Award beloont Graydon Nederland, dat financiële en commerciële bedrijfsinformatie verstrekt, bedrijven die financieel aan uitzonderlijk hoge eisen voldoen. In Nederland voldoet slechts 3% van alle bedrijven aan deze norm. Om in aanmerking te komen voor deze award worden omzetontwikkeling, jaarcijfers, kredietwaardigheid en eigen betalingsgedrag beoordeeld. Graydon toetst die informatie met haar eigen databases die elke dag worden geactualiseerd.

Marcel van Es, algemeen directeur Graydon Nederland: “Met deze award kan VD AKKER zich verder profileren en onderscheiden van haar concurrentie. De award laat onomstotelijk zien dat het bedrijf financieel gezond is en probleemloos aan de betalingsverplichtingen kan voldoen. Voor haar relaties betekent dit dat zij zonder zorgen met hen kunnen samenwerken. En dat is wel zo plezierig.”